Mijn zoontje is een echt buiten kindje, hij speelt hele dagen buiten. Zodra het begint te regenen begint hij zich te vervelen. Gelukkig heeft hij vriendjes in de buurt die ook graag buiten spelen zodat hij nooit alleen is. Samen scheuren ze door de buurt heen op hun fietsjes.

Hij is bijna jarig en ik wilde voor hem een speciaal cadeau kopen. Iets waar hij een hele lange tijd veel plezier van zal beleven en ook zijn vriendjes blij mee kan maken. Ik wilde voor hem een skelter kopen zodat hij ook daarmee lekker kon rondrijden.

Allerlei kleuren, maten en prijsklassen

Ik had zelf geen tijd om naar een winkel te gaan waar ze skelters verkopen dus ging ik op zoek naar een oplossing. Na wat google-werk kwam ik uit bij een webshop voor skelters. Hier vond ik skelters in allerlei kleuren in vele verschillende prijsklassen.

Mooie skelter voor een laag budget

Ik heb natuurlijk niet het grootste budget en ik wil hem de rest van het jaar ook nog kunnen verwennen dus ik nam een goedkope variant skelter. Deze werd keurig bij mij thuis bezorgd toen mijn zoontje op school was, zo heb ik hem nog een tijdje kunnen verstoppen en op zijn verjaardag was hij blij verrast.

Al zijn vriendjes zijn stik jaloers maar ik heb natuurlijk even de webshop doorgelinkt naar alle moeders in de buurt zodat zijn vriendjes misschien ook wel zo’n mooie skelter krijgen voor hun verjaardag.