Sinds een paar jaar wonen mijn vrouw en ik in een vrijstaand huis in een buitengebied van Amsterdam. We hebben heel lang gezocht naar een geschikt huis om een gezinnetje op te richten. Het moest een huis zijn, waar onze (aanstaande) kinderen zouden kunnen opgroeien in alle rust. Daarnaast wou ik graag dichtbij een grote stad wonen, die alles te bieden heeft, en al gauw viel de keuze voor een buitenwijk in Amsterdam.

Modern, maar toch authentieke inrichting

Mijn vrouw is een binnenhuisarchitecte. Zij heeft bij ons dan ook voor de gehele inrichting gezorgd. Zij heeft vele spullen zelf ontworpen, zoals verschillende kasten, tafels, lampen, deuren en ga zo maar door. Onze huis heeft zo zijn geheel eigen stijl gecreëerd. Daarnaast zijn er ook genoeg spullen die wij gewoon bij een specialist hebben gekocht, denk hierbij aan verschillende SMART-televisies die wij op 4 verschillende plekken in het huis hebben staan. Naast de woonkamer hebben wij een ze ook geïnstalleerd op onze slaapkamer, badkamer en eetkamer.

Daarnaast hebben wij ook een aantal kroonluchters in huis. Mijn vrouw naast de moderne inrichting toch iets authentieks hebben in ons huis, en dan ben je met een kroonluchter op het goede adres. Een kroonluchter is dan ook een ware tip voor als u uw huis iets authentieks wilt meegeven, terwijl u beschikt over een moderne huisstijl.