Afgelopen herfst hebben mijn man en ik onze gehele achtertuin verbouwd. Eerder deden wij nooit echt iets aan de tuin, maar met de komst van onze eerste kind hebben wij toch ervoor gekozen dat ook de achtertuin perfect toegankelijk moet zijn voor iedereen. Mijn man heeft samen met wat enkele vrienden van hem onze hele tuin beschut, en heeft samen met diezelfde vrienden een hele veranda gebouwd. Ook heeft hij hiervoor veranda zeilen aangeschaft, ideaal voor als u ook in de winter in de tuin wilt zitten!

Mijn man is hovenier geworden als bijbaan

Nadat mijn man en zijn vrienden de tuin in zijn geheel af hadden, kwam mijn man erachter dat hij het wel heel erg leuk vond om in de tuin te werken. Aangezien zijn vriend een eigen hoveniersbedrijf heeft, heeft mijn man nu tegenwoordig een leuke bijbaan erbij voor één keer in de week, namelijk het aanleggen van tuinen. Ik ben heel erg blij voor mijn man, aangezien hij eerder nooit echt een hobby had, en hij vaak alleen op de bank zat zodra hij thuiskwam van zijn andere werk. Tegenwoordig duikt hij heerlijk de tuin in!

Ben ook jij geïnteresseerd in het kopen van een verandazeil? Doe dat dan zo snel mogelijk want met een verandazeil kunt u ook ‘s winters genieten van uw eigen tuin!