Afgelopen jaar heb ik dan eindelijk een nieuwe auto gekocht. Of nou ja, nieuw was hij niet helemaal, want ik heb hem gewoon bij een particulier gekocht die de auto niet meer kon financieren. Eenmaal thuis gekomen bleek dat het toch goed mis was, aangezien mijn gekochte auto motorisch helemaal niet in orde was. Gelijk heb ik destijds mijn garage gebeld, namelijk garage Arnhem en zij hebben vervolgens mijn auto weer helemaal in orde gemaakt.

Kopen van auto’s

Het is natuurlijk altijd een gok als je een auto tweedehands koopt. Het is natuurlijk niet altijd een zekerheid of de auto wel helemaal 100 procent in orde is, en om deze reden is het altijd een ware gok als je dus een auto tweedehands koopt. Hier ben ik dus ook achter gekomen, aangezien ik voor het eerst in mijn leven genept ben tijdens het kopen van een auto. De verkoper zei dat hij nooit problemen heeft gehad met de auto, maar autogarage Arnhem zei dat de auto al in een eerder stadium kapot moet zijn gegaan.

Het is dus voor mij een ware les geweest. Koop niet zomaar een auto, en neem altijd iemand mee die er verstand van heeft. Al met al is het toch goed gekomen dankzij autogarage Arnhem!