Ik heb afgelopen week een op maat gemaakt hondenkussen online besteld. Voor het eerst kon je je eigen afbeelding of foto laten afdrukken op een kussen voor je hond en dat leek me een leuk cadeau voor mijn broer. Ik wist dat hij al even had gezocht naar hondenkussens, maar hij had nog niks geschikts gevonden. Hij heeft sinds kort een jonge Labrador. Hij was reeds met de puppy op hondencursus geweest en het geven van speeltjes of een bot vond ik niet zo leuk. Toen ik echter de actie voorbij zag komen waar je je eigen hondenkussen kon laten bedrukken, ging ik direct overstag. Ik had gelijk voor ogen welke afbeelding ik wilde laten afdrukken en een goed thema zou zijn voor hondenkussens.

Ik had, zoals de website al had vermeld, na een paar dagen mijn hondenkussen binnen. Ik twijfelde of ik er goed aan zou doen om direct twee hondenkussens te laten bedrukken, maar ik wilde eerst even de kwaliteit afwachten alvorens ik gelijk meerdere kussens zou bestellen. Wanneer immers de kwaliteit van het hondenkussen zou tegenvallen, zou ik meteen met twee dure kussens opgescheept zitten. Niet was echter minder waar! Het hondenkussen was van hele stevige kwaliteit! Normaalgesproken wanneer je T-shirts of iets anders laat bedrukken, krijg je vaak goedkope producten en betaal je grof geld voor het bedrukken. Dat was in dit geval niet zo. Je mocht in ieder geval al kiezen uit een aantal verschillende hondenkussens, waarbij ik al voor een wat duurder model had gekozen. Ik wilde mijn broer ook niet afschepen met een hondenkussen dat binnen twee weken kapot zou zijn.

Nu ik de kwaliteit ervaren heb, denk ik er aan om in de toekomst nog meer hondenkussens te bestellen. Het is een harstikke leuk cadeau en de service is ontzettend simpel en snel. In slechts enkele minuten werk kun je iemand een persoonlijk cadeau geven, waar hij jaren iets aan heeft. Bovendien is het natuurlijk een enorm lief gezicht wanneer je ziet hoe blij zo’n hondje is wanneer je het hondenkussen neerlegt de eerste keer. Voor iedereen die op zoek is naar een origineel cadeau, raad ik aan om de hondenkussens eens te overwegen!