Kent u dat? Mensen die zweren bij een bepaald merk horloges, die niet zonder kunnen en beweren dat het bij hun imago hoort. Een vriend van me heeft dat met Michael Kors horloges. Hij kan niet zonder en heeft diverse varianten gekocht uit de collectie van Michael Kors horloges. Het is geen schande, zeker niet zelfs, want het zijn hele elegante, stijlvolle horloges, maar ik vind wel dat mensen moeten oppassen dat ze er niet in doordraven. Om het maar eens op zijn oer Hollands te zeggen: je kan toch maar een horloge tegelijk dragen en elk horloge is in staat om de tijd weer te geven. Waarom hij dan ook bij de Michael Kors horloges blijft hangen is mij niet helemaal duidelijk.

Er is geen twijfel hoor, het zijn echt mooie horloges, maar ik vind dat er wel meer mooie horloges zijn. De eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat ik me ook heb laten verleiden om naar de collectie van Michael Kors horloges te kijken en ik heb er uiteindelijk ook zelf een van uitgezocht die ik nu al enige tijd naar volste tevredenheid draag. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat de Michael Kors horloges echt wel een meerwaarde zijn ten opzichte van andere horloges.

De uitstraling van de uurwerken is dusdanig dat je er echt verliefd op kan worden. Nu word ik niet snel verliefd op spullen, maar anderen zijn hier gevoeliger voor. Als je dus eens een mooi, elegant horloge zoekt, of je zoekt een sportief, eigentijdse variant, twijfel dan vooral niet en neem ook een kijkje bij de Michael Kors horloges. Ik kan je geen garanties bieden, maar ik vind wel echt dat er hele mooie exemplaren tussen zitten en ben er van overtuigd dat ook jij er wel wat zult vinden.