Afgelopen jaar zijn we met het voetbalteam naar Parijs gegaan om op deze manier het moreel van ons team hoog te houden. Vorig jaar zijn we gedegradeerd, en het team zat er even helemaal doorheen. Om deze reden hebben wij besloten om onze auto’s te pakken en een weekendje naar Parijs te gaan. Via internet hadden wij destijds al een heel leuk hotel geboekt, en bovendien hadden wij zelfs ook van te voren een parkeergarage in Parijs geregeld. Dit omdat parkeren in Parijs haast onmogelijk is.

Geslaagd teamweekend

Inmiddels zijn we al weer een hele tijd begonnen aan onze nieuwe competitie, maar het weekendje weg in Parijs heeft ons wel enorm goed gedaan. Het moreel van ons team is weer ontzettend hoog, en we merken dat het ons echt super heeft gedaan. We zijn destijds met het team heel Parijs doorgereisd, en hebben vele monumenten bezichtigd, en daarnaast hebben wij ook het nachtleven van Parijs onderzocht. Daarnaast gaat het dit jaar in de competitie ook zeer goed!

Wil ook jij binnenkort een weekendje naar Parijs alleen, met je vrienden of familie? En zoek jij nog een parkeergarage in Parijs? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie!