Met Apple Accessoires de zomer door

Tijdens het schrijven van dit blog en weer eens zomer gaat worden, wordt het toch alweer tijd om eens extra aandacht aan je IPhone/iPad te besteden. Natuurlijk kan je er allerlei handige Apps opzetten, zodat je bijvoorbeeld overal van al het nieuws op de hoogte bent of dat je weet waar de files staan. Er zijn diverse Apps die kunnen helpen om je vakantie nog makkelijker en leuker te maken. Er zijn zoveel verschillende Apps (en andere iPhone Accessoires) die allemaal een specialisatie hebben en zeer behulpzaam kunnen zijn op wat je gaat doen tijdens je vakantie. Zowel voor actieve vakanties of wanneer je lekker wilt luieren op een ligbed.

Andere plek, andere problemen

Echter wat er wel vaak wordt vergeten is dat de IPhone het helemaal niet prettig vindt om op het terras op de stenen terecht te komen en dat het strandzand en zeezout een negatieve uitwerking heeft op zijn werking en levensduur. Het is daarom zaak om juist nu daar toch eens even bij stil te staan, gaat je bijvoorbeeld zeilen of aan andere watersport doen, dan is een waterdichte hoes geen overbodige luxe en op het strand zijn stofkapjes onontbeerlijk.
Er zijn voldoende beschermmiddelen om samen met de IPhone een prettige vakantie te hebben. Een goed IPhone hoesje geeft goede bescherming maar hoeft beslist niet duur te zijn.

Geen oplader, wat nu?

Dan zijn er natuurlijk die dingen die gewoonweg kapot kunnen gaan, wat is er vervelender dan een defect oplaad snoertje tijdens je vakantie adres. Natuurlijk kan je ze daar ook kopen, maar de prijzen liggen daar vaak ver boven het gemiddelde en je ontdekt natuurlijk pas dat het kabeltje defect is wanneer je het écht nodig heeft. Het is gewoonweg verstandig om wat reserve materialen mee te nemen, je heeft immers in je auto ook een reserve wiel nietwaar? Voor de prijs hoeft je het echt niet te laten en het neemt maar weinig ruimte in de koffer.

Kortom; bereid je goed voor en zorg dat je je Apple Accessoires altijd bij je hebt.