Mediator Drenthe  heeft mij en mijn vrouw persoonlijk heel erg goed geholpen. We zaten namelijk al een tijdje goed in de persoonlijke problemen. Dit kwam doordat we ruzie hadden gekregen over de televisie. Het klinkt heel kinderachtig, maar zo is het helaas wel. De mediatorenpraktijk Noord-Nederland heeft ons toen heel erg goed geholpen.

Rustig en betrouwbaar

Het is een gunst wanneer je met je problematieke vrouw bij een goede mediator terecht komt. De mediator waarvan wij gebruik hebben gemaakt zit namelijk in Drenthe en dat kwam ons heel erg goed uit, dus hadden we een afspraak met haar gemaakt. Tijdens dit gesprek kwam ze meteen heel erg rustig en betrouwbaar naar ons over en dat zorgde er meteen voor dat wij bij haar zijn gebleven.

Mediatorenpraktijk Noord-Nederland

Deze mediator hoort bij de mediatorenpraktijk Noord-Nederland. Het is een hele fijne organisatie om klant van te worden, want dat wordt je ten slotte als je hier elke week naartoe gaat om een gesprek met z’n drietjes te hebben. Ben jij dus opzoek naar een goede mediatorenpraktijk in Noord – Nederland? Dan moet je echt eens kijken onder de link kijken van deze kop. Wij hebben in ieder geval heel erg genoten van dit mediatorenpraktijk uit Noord-Nederland.