Mediation Groningen is echt geweldig. Wat hebben ze mij daar goed geholpen op weg om van al mijn problemen af te komen. En het is ze gelukt. Ik ben ondanks alles van al mijn problemen afgekomen en daarvoor wil ik ze allemaal heel erg bedanken. Dit wil ik doen onder ander via dit blog.

Alle rust voor mij

Toen mijn zus er kwam gingen we er eerst met z’n alleen heen, maar dat was helemaal nergens voor nodig. Het is een perfecte manier om problemen op te lossen. Mijn zus heeft namelijk laatst hele grote problemen gehad met zijn vriend. Samen hadden ze al een tijdje een zoontje genaamd Johannes Willem, maar ze kregen grote problemen. Mijn zwager ging namelijk aan de drugs en verloor zichzelf aan het gokken op voetbalwedstrijden. Het was dan ook van korte duurt tot dat mijn zus hier een einde aan besloot te maken en hem voor de keuze stelde. Het gokken en de drugs of kies je voor Johannes Willen en mij? Zijn keuze was keihard en trefde hem helemaal. Hij koos voor de drugs, omdat hij daar niet zonder kon leven en een nieuwe vriendin was zo gevonden. Triest.

Mediation Friesland

Toen is mijn zus dus naar de mee naar een mediation in Friesland gegaan en die hebben het probleem verholpen. Mijn zus kon ook zonder haar vriend en zo zijn ze op een goede manier uit elkaar gegaan en leefde ze nog lang en gelukkig. Zonder elkaar.