Mediation Groningen heeft mijn vrouw en ik heel erg goed geholpen. We zaten namelijk laatst in een probleem met elkaar en dachten eraan om te gaan scheiden van elkaar maar hebben dit dankzij de mediation weten te voorkomen.

Rustig en persoonlijk

Het probleem ging helemaal nergens over. Eigenlijk maakt het niet uit maar ik zal toch wel even vertellen. We, mijn vrouw en ik, hebben al jarenlang een prachtige tuin. Een tuin waar de vogeltjes alle vrije ruimte hebben en wij kunnen genieten van de rust. Alleen hadden we deze tuin al heel erg lang en vond ik dat het wel een keer voor verandering nodig was. Hier was mijn vrouw het alleen niet zo mee eens. Dit conflict liep op een gegeven moment zo hoog op dat goed samen leven er niet meer in zat en omdat we het wel rustig wilden uitpraten gingen we opzoek naar een mediator bij ons in de buurt.

Mediation Friesland

Zo kwamen we uit bij de Mediation Groningen wat hetzelfde is als Mediation Friesland. Ze hebben ons daar heel erg goed en persoonlijk geholpen. Zonder zelf een standpunt in te nemen zijn we er samen heel erg goed uitgekomen en leven we nu weer heel erg gelukkig samen. Mediation is echt een aanrader wanneer je problemen wil oplossen en er samen wil uitkomen.