Mediation Friesland heeft mijn zus echt heel erg goed geholpen en daarmee ook uit de problemen geholpen. Mijn zus heeft namelijk erg grote problemen gehad met haar toenmalige vriend. Daar is ze inmiddels vanaf gestapt, maar voordat het zover was heeft er een proces vooraf gegaan.

Zwager die doorslaat   

Toen mijn zus er kwam gingen we er eerst met z’n alleen heen, maar dat was helemaal nergens voor nodig. Het is een perfecte manier om problemen op te lossen. Mijn zus heeft namelijk laatst hele grote problemen gehad met zijn vriend. Samen hadden ze al een tijdje een zoontje genaamd Johannes Willem, maar ze kregen grote problemen. Mijn zwager ging namelijk aan de drugs en verloor zichzelf aan het gokken op voetbalwedstrijden. Het was dan ook van korte duurt tot dat mijn zus hier een einde aan besloot te maken en hem voor de keuze stelde. Het gokken en de drugs of kies je voor Johannes Willen en mij? Zijn keuze was keihard en trefde hem helemaal. Hij koos voor de drugs, omdat hij daar niet zonder kon leven en een nieuwe vriendin was zo gevonden. Triest.

Mediation Groningen

Ze is naar de mediation in Groningen geweest waar ze super is geholpen en van al haar problemen afstand heeft kunnen doen.