Lingerie is voor vele hét kledingstuk! Het kan spannend zijn, en vrouwen vinden dit tegenover hun man vaak een eye-catcher. Vrouwen voelen zich vaak mooier tegenover hun partner in een mooi lingerie setje, in vergelijking met een oubollig setje.

Onderzoeken naar lingerie

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat vrouwen vaak hun lingerie in de kleuren zwart of wit/ivoor draagt. Daarnaast is het wel opvallend dat mannen toch veel vaker de voorkeur hebben voor rode lingerie, terwijl de vrouw dit niet als bijzonder ervaart. Dus wilt u als man zijnde u vrouw verassen met een leuke lingerie set, kies dan vaak voor de kleuren wit/ivoor of zwart.

Ook is uit onderzoek gebleken dat mannen vooral oog hebben voor de lingerie die hun vrouw dragen. ”Het oog wilt namelijk ook wat” vertelde één van de ondervraagde persoon, iets wat naar schatting zo’n 90% procent van de mannen denkt.

Daarnaast lijken vrouwen setjes overbodig te vinden. Vaak worden er zelf combinaties gemaakt door de vrouwen. Wel is er een degelijk verschil tussen jongere en oudere vrouwen, want jongere vrouwen kiezen tegenover oudere vrouwen toch wel degelijk vaker voor een setje, terwijl de oudere vrouw daar helemaal niets om geeft.

Bent u op zoek naar een spannende lingerie set? Dan kunt u gerust eens een kijkje nemen bij een seks shop of gay shop, en verras uw partner!