Afgelopen jaar heb ik als stageopdracht meegekregen vanuit mijn stage om allerlei buitenlandse ondernemingen te benaderen voor een samenwerking met ons. Op het eerste gezicht klink dit als een zeer leuke en gemakkelijke opgave, maar je moet toch beseffen dat niet iedereen de Engelse taal goed beheerst. Ook ik beheers de Engelse taal niet geweldig. Om deze redenen heb ik dan ook een vertaalbureau ingehuurd voor deze opdracht. Zij hebben mij geholpen met het vertalen van de ontvangen berichten.

Vele berichten terug gekregen

Vele reacties volgde op mijn mailing die ik dus de wereld over heb gestuurd. Toch was het heel erg lastig om de omschakeling in taal te maken voor mij, dus heb ik ook door de expert verschillende vertalingen laten doen. Zo hebben zij voor mij documenten uit Engeland en Italië compleet vertaald, die voor mij gewoon zeer moeilijk te ontcijferen was. Het vertalen Engels naar Nederlands, en het vertalen Italiaans naar Nederlands zijn de specialiteiten van het vertaalbureau. Maar niet alleen deze talen, aangezien het vertaalbureau gespecialiseerd is in vele verschillende talen.

Wil jij meer informatie over vertaalbureau Den Haag en denk jij dat jij ook in de toekomst eens de beschikking wilt hebben over een goed vertaalbureau? Klik dan voor meer informatie in de linkjes in dit bovenstaande blog!