Zie je een nieuw tijdschrift dat jou wel leuk lijkt, maar heb je niet direct de behoefte om een abonnement voor een heel jaar af te sluiten? Dan is een proefabonnement de ideale vorm voor jou. Bij een proefabonnement neem je slechts een aantal nummers af, wat ook bij elk tijdschrift anders is. Maar dit zal nooit heel lang zijn, bijvoorbeeld 10 nummers of 2 maanden abonnee komt regelmatig voor.

De voordelen van een proefabonnement

Een proefabonnement kost ten eerste erg weinig vergelijken een echt abonnement, omdat ze als tijdschrift jou hier mee willen overhalen abonnee te worden bieden ze eerst aantrekkelijke prijzen.

Met een proefabonnement kun je vervolgens zelf bepalen of je langer abonnee wordt of dat je er mee stopt, je zit namelijk ook nergens aan vast en hoeft dus ook niet op te letten dat je abonnement zomaar door gaat. Het wordt simpelweg gewoon gestopt.

Ten slotte krijg je vaak extra’s bij een proefabonnement wat het erg aantrekkelijk maakt om zo abonnementje af te sluiten. Zo krijg je bijvoorbeeld regelmatig een leuk cadeau. Ook krijg je bij echte abonnementen vaak een interessant cadeau als een boek of dvd bijvoorbeeld.

Dus zit je na te denken om een abonnee te worden op een bepaald tijdschrift? Lees dan eerst goed de voordelen van een proefabonnement.