Lekker actief op wintersport, maar wel in alle luxe? Kies er dan voor om vanuit een luxe chalet Megève te verkennen. Hoewel dit dorp haar bekendheid met name aan het hotel Domaine du Mont d’ Arbois te danken heeft, beleeft u het echte leven in een exclusief gecaterd chalet, compleet met butler, kamermeisje en kok.

Vlieg met uw privéjet naar het Altiport vliegveld dat op 5 kilometer van Megève ligt en laat u vervolgens door uw privéchauffeur comfortabel vervoeren naar dit wintersportoord. Natuurlijk komt u hier in eerste instantie voor de skimogelijkheden en die zijn overweldigend. Megève is namelijk gelegen in het hart van de Mont Blanc, wat betekent dat u kunt genieten van 219 pistes waarop u 445 kilometer kunt afleggen, te bereiken via 107 skiliften. En zit het weer niet mee, dan bieden 647 sneeuwkanonnen uitkomst!

Lekker lui of juist actief

Wanneer u uw wintersport wat minder actief wilt inkleden, dan kunt u vanuit uw luxe chalet in Megève lekker lui verkennen. Zo kunt u ervoor kiezen om u eens culinair te laten verwennen in één van de 85 restaurants die de omgeving rijk is. Van sterrenchef tot rustieke kok, Megève biedt het. Bezoek na een uitgebreid diner het casino of de bioscoop om lekker te ontspannen. En wilt u juist de voetjes van de vloer, dan bezoekt u beroemde nachtclubs als Palo Alto en the Cocoon Club.

Overdag is er genoeg te beleven in dit van origine Middeleeuwse dorp. Zo kunt u cultuur snuiven en de kerk St. Jean Baptiste bezoeken waarvan de basis al in 1085 werd gesticht. Maar ook wanneer meer hedendaagse bezigheden u plezieren, komt u hier aan uw trekken. Slenter door de geplaveide, verkeersvrije straten en bezoek de boetiekjes van merken als Hermès en Benetton. Bekijk de prachtige kunst in één van de galeries en wellicht kunt u uw collectie nog verder uitbreiden!