Ik stond op de bus te wachten want ik zou vandaag op vakantie gaan met het vliegtuig en de bus was mijn luchthaven vervoer naar keuze. De bus was snel en betrouwbaar en toch vaak een paar euro goedkoper dan andere vormen van vervoer, zoals de trein of een taxi. En met de eigen auto gaan vond ik altijd teveel gedoe omdat je het dan moest parkeren op het vliegveld en dat kost altijd best veel geld. Uiteindelijk is luchthaven vervoer in de vorm van het openbaar vervoer toch altijd de beste keuze, en doordat ik met de bus ging hoefde ik niet ergens anders over te stappen, iets wat wel het geval was als ik met de trein zou gaan vandaag. Het vervoer naar luchthavens was vaak goed geregeld, en in dit geval was dat ook niet anders.

Eindelijk was de bus daar. Ik kwam graag ergens op tijd en was dus ook op tijd voor de bus naar het vliegveld. Ik moest dus even wachten op mijn luchthaven vervoer en dat maakte me wat nerveus. Gelukkig duurde het niet al te lang en kwam de bus er al vrij snel aan. Ik stapte in en betaalde de buschauffeur het verschuldigde bedrag. Het was iets hoger dan normaal want als een bus luchthaven vervoer is dan vragen ze vaak iets meer. Het was echter nog steeds een stuk goedkoper dan de trein, of de taxi, of de auto.

Ik zocht een plek en plaatste mijn koffers in een rek. Dat was ook een van de voordelen aan de bus als luchthaven vervoer, dat ze een rek hadden voor je grote koffers. Ik ging zitten en staarde uit het raam. De bus ging rijden en ik keek op de klok. Er was nog genoeg tijd om mijn vlucht te halen.