Ik houd zelf erg van mooie horloges en Gshock is dan ook een van mijn favoriete merken. Gshock heeft eigenlijk altijd wel bijzondere modellen: enkele keren per jaar komen de standaard modellen uit, maar daarnaast verschijnen er ook meerdere limited editions per jaar. Vooral deze zijn erg gewild en zijn dan ook razendsnel uitverkocht. Als je een limited edition g-shock wilt, moet je er echt snel bij zijn. Gelukkig ben ik dat meestal wel. Ik ben geen verzamelaar van Gshock, maar wel een liefhebber. Elk half jaar moet en wil ik een andere g-shock om mijn pols hebben. Ik wil niet met een ouder model rondlopen als er inmiddels weer nieuwe zijn. Dat is nogal luxe en dat besef ik ook. Ik wil op de hoogte blijven van de nieuwste g-shock en die moet ik dan ook gewoon hebben. Prijs is voor mij niet eens van belang, als ik maar met de allernieuwste Gshock loop. Het is bijna een soort verslaving: komt er een nieuwe g-shock uit, dan is die van mij. Soms moet je er erg snel bij zijn, want ze zijn dan weg voordat je het weet. Het is me nog nooit overkomen, maar mocht dat een keer gebeuren, dan zou ik daar erg chagrijnig van worden. Gelukkig heb ik tot nu toe elk jaar minimaal twee nieuwe uurwerkjes van Gshock om mijn pols hangen.

Misschien een andere reden dat ik steeds voor g-shock kies, is mijn werk. Ik werk als brandweerman en mijn horloge kan dus nogal eens wat te verduren hebben. Het is zwaar werk en je kunt er ook verwondingen bij oplopen. Gshock staat erom bekend dat het klokje letterlijk tegen een stootje kan. Daarom is g-shock ook uitermate geschikt voor bepaalde heftige beroepen, zoals politieagent, militair en brandweerman. Ik heb inderdaad in al die jaren nog nooit problemen gehad met welke

g-shock dan ook. Ze hebben elke werkdag altijd doorstaan. Kortom, misschien zijn ze duur, maar met een Gshock krijg je wel echt waar voor je geld.

Ik kan dan ook iedereen die op zoek is naar een goed klokje de horloges van Gshock aanraden. Zoals gezegd krijg je echt kwaliteit voor je geld. Je zult lang met je aankoop kunnen doen en hier bovendien veel plezier van hebben. Een mooi, chique en solide product, dat je lang zult kunnen dragen. Een echte aanrader dus voor elke horlogeliefhebber! Ik zou er in ieder geval niet meer zonder willen.