Het hele huis stonk verschrikkelijk. Een afgrijselijke geur baant zich een weg door het hele huis heen. Na wat rond speuren was het duidelijk. Ons huis heeft last van riool problemen. Een probleem dat je niet zelf kan oplossen, maar door een specialist zorgvuldig moet laten doen.

Na lang speurwerk kwam ik een specialist tegen, waarmee ik vervolgens contact heb opgenomen. Na een afspraak gemaakt te hebben met de specialist, kwam deze een dag later om de riolering te inspecteren. Eenmaal geïnspecteerd werd het probleem al snel duidelijk. De riolering was op enkele plaatsen afgebroken, waardoor er geen lucht meer bij kwam en dus de afvoer ging stinken. Gelukkig kwam de specialist al gauw met de oplossing voor ons.

Nieuwe riolering

De specialist adviseerde ons om een geheel nieuwe riolering aan te laten leggen. Een riool renovatie zou er namelijk voor zorgen dat we van al onze problemen af zouden zijn en wij de jaren daarop gewoon heerlijk kunnen genieten van een goede riolering.

Na alle werkzaamheden was de stank verholpen en kunnen wij weer genieten van onze compleet nieuwe riolering. Rioolconcurrent is u beste vriend op gebied van rioleringen en maakt van uw probleem met uw riolering iets geheel positiefs.