Ga jij bijna op vakantie en vlieg je vanaf Schiphol? Dan zal je moeten lang parkeren bij Schiphol als je met je eigen auto gaat. In dit artikel geven wij jou de manier om voordelig te parkeren bij Schiphol voor een langere periode.

Voordelig lang parkeren

Parkeren bij Schiphol kan erg duur zijn. Dit is vooral duur als je voor een korte periode gaat. Bij een korte periode betaal jij ongeveer 15 euro per dag. Parkeer je voor meer dan tien dagen dan is dit bedrag per dag afgelopen tot slechts 6 euro per dag. Parkeer je nog langer dan kost het jou slechts 4 euro per dag wat helemaal niet duur is. Voel je dus niet tegen gehouden als je voor een lange periode parkeren moet want het kan al heel voordelig.

Valet parking Schiphol

Een speciale dienst van veel parkeer aanbieders is het zogenaamde Valet parking. Valet parking bij schiphol is heel simpel en je bespaard er een hoop tijd door.  Je rijd namelijk zelf naar de luchthaven toe. Bij de luchthaven wacht een chauffeur van de parkeergarage op jou. Deze neemt hier de sleutels van jou over en zorgt er voor dat je auto netjes geparkeerd wordt. Kom je terug van vakantie? Dan staat de chauffeur met de auto op jou te wachten zodat je direct verder kunt.