Kunt u ook moeilijk aan geld komen? Dit bedrijf heeft de oplossing! U kunt als ZZP’er geen lening afsluiten?  Uw  bank  wenst u als ZZP’er geen geld te lenen ondanks een nette jaarrekening? Zij kennen wel mogelijkheden en hebben een  speciale kredietvorm voor u als ZZPër. Het Zelfstandig Krediet is de privé lening voor een ZZP’er! Zij hebben het Zelfstandigen Krediet. Een buitengewoon product voor u als  ondernemer indien u voor privé doeleinden geld wilt lenen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden over het krediet voor ondernemers? Bekijk dan even de website voor verdere informatie!

Eigen ervaring

Afgelopen maand ben ik erg opzoek gegaan naar een goed lease contract maar dit viel erg tegen. Sommige lease contracten zijn niet wat ik zoek. Er zit of te weinig dit in of te weinig dat. Het schiet allemaal niet erg op. Vandaar dat ik me heb laten informeren door mijn baas die al een lease contract had bij dit bedrijf. Hij zei dat zij erg goed waren en dat ze

Of uw bestedingsdoel  nu een auto , een boot, een nieuw interieur of een verbouwing is, indien het maar een privé doel kent.  Geld lenen ZZP bij dit bedrijf is dan ook de oplossing voor u als zelfstandig ondernemer wanneer in in privé geld wenst te lenen.