Familieopstellingen? Wat houdt dat precies in? Een krachtige manier om onderliggende patronen in je leven zichtbaar te maken is reconnective healing. Er wordt geprobeerd om te werken met een lichamelijk, energetisch en emotioneel krachtenveld dat zichtbaar wordt gemaakt met behulp van opengestelde vragen. Familieopstellingen zorgt ervoor dat u betere keuzes kunt maken wat zorgt voor een beter, gelukkiger en gezonder leven.

Hoe werkt een familieopstellingen sessie?

Een sessie wordt meestal buiten het lichaam gedaan. Wanneer deze frequenties worden geïntroduceerd tijdens de sessie, beginnen we ze te voelen en trillen in resonantie met hen. Het lichaam reageert door tastbare onvrijwillige fysieke indicatoren of registers. Dit is een vorm van feedback voor de behandelaar tijdens een reconnective healing sessie. Deze zorgen er weer voor dat men onwillekeurige oogbewegingen en diverse andere bewegingen van de vingers, voeten, het gezicht en lichaam krijgt. Iedereen die een familieopstellingen sessie aangaat, ervaart de healing op een andere manier. Voor de één voelt het alsof hij of zij zweeft en iemand anders ziet vooral erg veel beelden.

Ervaringen kunnen zijn:

–          Je krijgt inzicht in de dingen die goed voor je zijn

–          Het kunnen bekijken en loslaten van emoties en angsten door het eerst te bekijken en daarna los te laten

–          Je krijgt veel en snel opeenvolgende beelden of gedachten waar iets mee moet gebeuren

–          De ene keer is het meteen duidelijk wat deze beelden betekenen en de andere keer duurt het even totdat de betekenis duidelijk wordt. Dit kunnen dagen of weken zijn.

–          Lichamelijke ongemakken wordt geheeld.

–          Het kan voelen alsof je opgetild worden of dat het voelt alsof je in de ruimte zweeft.

–          Het gevoel hebben dat je energiebanen worden geopend

–          Je lichaam kan reageren door andere oog, hoof, hand of been bewegingen

–          Je neemt kleuren, geuren, geluiden en beelden waar