The Body Shop is een zeer populaire webwinkel voor natuurlijke lichaam en verzorgingsproducten. De webwinkel staat bekend om de duurzaamheid en milieu bewuste producten die het levert. In de webshop vindt je honderden artikelen en allemaal van eigen merk. Je zult hier leuke cadeau sets vinden, maar ook producten voor gezichtsverzorging, haar, voor in bad, heerlijke geuren, make-up en nog veel meer crèmes, reinigers en andere gerelateerde producten.

Het zijn in principe allemaal heerlijke producten die je onder andere heerlijk laten ontspannen of een heerlijk gevoel aan je lichaam. En je hebt zowel producten voor mannen als vrouwen. Al is het assortiment voor vrouwen wel een stuk groter.

Het leuke is dat de webwinkel zich erg bezig houd met de mens, natuur en dieren. Zo is het tegen het testen op dieren, is het voor eerlijke handel en het beschermen van de planeet.

Korting bij The Body Shop

Als nieuwe klant kun je altijd profiteren van 20% korting bij je eerste bestelling dankzij de kortingscode The Body Shop, maar ook regelmatig is er een kortingscode voor 10 of 20% korting om te profiteren op alle heerlijke producten die het assortiment mag aanbieden. En daarnaast heb je ook gratis verzending bij besteding van minimaal €40,- wat natuurlijk ook handig is meegenomen.

Een andere soortgelijke webwinkel is Rituals, waar je ook met een Rituals kortingscode kunt profiteren op het gehele assortiment.