Ameland is de plek bij uitstek om heerlijk tot rust te komen in eigen land. Het eiland is zoals u wellicht weet één van de 5 Waddeneilanden en u kunt zich hier prima vermaken als u een echte natuurliefhebber bent! Ameland is binnen 45 te bereiken vanaf de boot vanuit Friesland. Als u eenmaal bent aangekomen op het eiland zult u direct de prachtige omgeving ervaren die een onvergetelijke indruk op u achterlaat. U kunt op het eiland heerlijk uitwaaien, wandelen en fietsen. Ook is het eiland uitermate geschikt voor watersportliefhebbers.

Ruim 50 verschillende vakantiewoningen

Metz verhuurt ruim 50 verschillende vakantiewoningen op Ameland. U kunt alle vakantiewoningen gemakkelijk bekijken, vergelijken en reserveren via de website www.naarameland.com. Het is mogelijk om al te reserveren vanaf 2 personen. Ook voor grotere groepen tot maximum 12 personen bent u bij Metz verhuur aan het juiste adres! Als u echt wilt genieten van superluxe dan is het mogelijk om een van de twee penthouses te reserveren. De penthouses hebben een indrukwekkend uitzicht over heel Ameland.
Met verhuur verhuurt inmiddels ruim 10 jaar luxe vakantiewoningen op het eiland. De vakantiewoningen, bungalows, appartementen en luxe villa’s zijn voorzien van alle gemakken zodat u optimaal kunt genieten van uw ontspannende vakantie op Ameland. U kunt uw werk en zorgen even aan de kant zetten zodra u de eerste stap in uw luxe vakantiewoning hebt gezet. Neem een kijkje op de website om direct de vakantiehuisjes en bezienswaardigheden op Ameland te bekijken.