Kinky kleding zien we voornamelijk op feestjes, maar het wordt ook gedragen in de slaapkamer. Deze kleding is uitgevoerd  in lak, wetlook of imitatieleer, waardoor het je een sexy look geeft. Met kinky kleding moet je er goed op letten dat het een goede pasvorm heeft, want dan komt je lichaam er het beste in uit.

Van jurkjes tot danssetjes

Er zijn diverse soorten kinky kleding, maar de meeste vrouwen kiezen voor kinky jurkjes. Daarnaast kun je ook een mooie catsuit of een leatherlook rokje aanschaffen. Voor een feest is het leuk om een kinky danssetje aan te trekken. De danssetjes bestaan uit een string en een topje.

Kinky kleding op een feest

Als je kinky kleding draagt op een feest, geeft dit je een sexy en zelfvertrouwde uitstraling. Soms is de dresscode ‘kinky’ en dan is het helemaal leuk om een zo kinky mogelijk setje uit te zoeken. Het zit vaak erg comfortabel, waardoor het fijn is om te dragen op een feest. Kinky kleding weerkaatst het licht, waardoor het een glanzend effect heeft. Hierdoor zul je helemaal opvallen op het feest! Met name in en rond de grote Nederlandse steden heeft men regelmatig feesten waar dit soort kleding gepast is. Denk bijvoorbeeld aan Wasteland dat elk jaar in Zaandam wordt gehouden. Dit is een zeer populair feest waar men zich zeer uitdagend kleed. Katoen is hier niet toegestaan dus doe eens gek en koop kinky kleding!

Samen met je partner kinky kleding kopen

Je kunt je partner natuurlijk verrassen met een kinky setje, maar je kunt ook samen op zoek gaan naar mooie kinky kleding! Zo weet je zeker dat je partner de kleding ook mooi vindt en het samen kopen van kinky lingerie kan erg spannend zijn. Jullie kunnen samen alvast bedenken wat er later die dag in de slaapkamer gaat gebeuren.