Ik vind het belangrijk dat kinderen buiten spelen. Kinderen zijn tegenwoordig veel meer binnen, achter de computer of tekenfilmpjes kijken voor de tv. Sommige kinderen hebben zelfs een tablet. Ik wil dat mijn kinderen buiten gaan spelen met vriendjes en vriendinnetjes en ik probeer dit dan ook zoveel mogelijk te stimuleren.

Ik wilde voor mijn kinderen een skelter voor kerst kopen maar ik wilde niet naar de winkel omdat dat teveel op zou vallen. Ik wilde ze er zoveel mogelijk mee verrassen. Ik wilde een goede oplossing zodat dit ding thuis werd bezorgt want ik kan hem zelf niet vervoeren.

Ik vond de webshop van skelteronline en ik was meteen blij! Een online webshop voor skelters, op deze manier zullen mijn kinderen niet merken dat ik naar een winkel ben gegaan en komt de skelter gewoon bij mij thuis.

Veel skelters in verschillende prijsklasse

Je hebt heel veel verschillende soorten skelters op de webshop die variëren van hele dure skelters tot goedkope skelters. Ik keek bij de goedkope skelters en ze zagen er heel goed uit. Voor een lage prijs heb je dus al een mooie skelter voor je kinderen. Zelf wilde ik graag dat ze samen op de skelter konden rijden dus ik keek iets verder bij de iets duurdere skelters en kwam de perfecte skelter tegen.

Mijn kinderen waren heel verrast toen ze de skelter kregen en rijden heel veel rond op hun racemonster.