Kinderdagverblijf Haarlem is echt een top bedrijf! Dat is nou echt een plek waar mijn vrouw en ik onze kinderen met een gerust hart achter kunnen laten. Mijn vrouw heeft laatst namelijk een nieuwe baan gekregen en daarom gingen wij opzoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Haarlem en die hebben we dus goed gevonden.

Goed zoeken met geweldig resultaat  

Mijn vrouw heeft dus een hele mooie nieuwe baan toegewezen gekregen en die kans heeft ze, en terecht, direct aangegrepen. We gingen opzoek naar een kinderdagverblijf voor onze kinderen. We, mijn vrouw en ik, hebben namelijk meerdere kinderen die we allemaal bij hetzelfde kinderdagverblijf achter laten. Het ging daarbij niet alleen om de buiten school opvang maar ook over de na school opvang. Tegenwoordig heb je wat dat betreft wel genoeg keuze voor kinderdagverblijven. Toen we heel erg veel informatie her en der hadden opgevraagd hebben we uiteindelijk een heel verstandige en goede keuze gemaakt.

Kinderopvang Bloemendaal

Het kinderdagverblijf in Haarlem is dezelfde als in Bloemendaal. Al hoe wel de naam misschien anders zou laten denken gaat het hier wel om dezelfde kinderdagopvang. Het is voor onze kinderen ook heel erg goed geweest, want ze gaan met plezier naar deze kinderdagopvang en ook de medewerkers zijn naar ons als ouders heel erg vriendelijk. Het is dus echt een aanrader.