Kilometerregistratie hebben wij gebruikt om naar Frankrijk te komen. Nu zult u vast wel denken, waarom gebruik ik in totaal een kilometerregistratie om naar Frankrijk te komen. Dat is makkelijk te beantwoorden, omdat wij graag wilden weten hoeveel kilometer wij eigenlijk rijden als we naar het buitenland gaan.

De reis

De reis naar Frankrijk verliep eigenlijk helemaal voorspoedig tot dat we vlak voorbij Parijs waren en gelukkig waren we tenminste al voorbij Parijs anders was het waarschijnlijk niet goed gekomen. Vanaf daar hebben we toch wel, althans voor ons gevoel, enkele tientallen kilometers om moeten rijden vanwege kapotte wegen of dieren op de weg. Ja, precies, we hebben zelfs om moeten rijden om een kudde met schapen de snelweg op liep en niet meer aan de kante wilde gaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat de kilometerregistratie extra kilometers heeft geteld terwijl dit dus eigenlijk niet aan ons lag.

Rittenregistratie

De kilometerteller ging dus flink door, maar dit lag niet alleen aan ons. Dit kwam ook doordat externe factoren. Normaal gesproken wordt zo’n kilometer registratie gebruikt voor bedrijven, zodat ze hun accountmanagers of in ieder geval de mensen op de weg in de gaten kunnen houden. Heeft u interesse in meer informatie? Klik dan op de kop van deze alinea.