Voordat je het week breekt de kerst weer aan en wordt het tijd voor de kerst trends van 2013. In dit artikel bespreek ik alvast wat de komende kerst trends van 2013 zullen zijn.

Deze kerst 2013 wordt het jaar van het tegenovergestelde, we kunnen dit jaar weer vele kanten op qua versieringen en decoraties. Zo komen van de ene kant de romantische pasteltinten (liefelijk roze, zacht mintgroen, lila en lichtblauw) in en van de andere kant is het extravagante in. Zo zullen er vele versieringen met pasteltinten als ook versieringen met glitter, felle kleuren, gekleurde lampjes en discoballen met een Aziatische invloed in de kerstboom terug te vinden zijn. Ook zullen in de kerstaccessoires en kerstboomversieringen vele Russische invloeden terug te vinden zijn, namelijk het sneeuwwitte, het luxe goud en het bont.  Kortom u kunt vele kanten op met de kerst trend van 2013. Ook de kerstpakketten 2013 kennen een grote diversiteit.

U kunt zelf kiezen welke trend u het liefst wilt volgen. Welke kerst trend van 2013 valt bij u het meest in de smaak. Ook kunt u ervoor kiezen om verschillende trends met elkaar te combineren. Het is uw kerst, dus u mag zo gek doen als u zelf wilt, daarbij bepaald eigenlijk u, de consument, wat de kerst trends van 2013 zullen worden. Daardoor is het moeilijk voor ons om te voorspellen wat de kerst trends van 2013 zullen worden. Wel kunnen we een inschatting maken, doordat we op voorhand vaak al een beetje kunnen zien wat er allemaal geproduceerd en gemaakt zal worden.