Voor tips over wonen komt u op een of andere manier altijd terecht bij het magazine of de website VT wonen. Lampen en andere woonaccessoires worden nu door het blad ook aangeboden. Het is niet meer alleen een tijdschrift, maar ook een aanbieder in woonartikelen en concurreert hiermee met andere merken zoals it’s about romi. De producten zijn zeer gewaagd die worden aangeboden door VT wonen. Lampen zijn zeer eenvoudig qua model en ogen modern, ze hebben veel overeenkomsten met de ontwerpen van it’s about romi. Daarnaast lees je ook over veel ideeën over de inrichting in de tijdschriften van VT wonen. Lampen kunnen op verschillende manieren in een huis bevestigd worden. Ze kunnen ook goed gecombineerd worden met de verlichtingen van it’s about romi. Door de foto’s en beschrijvingen lees je gelukkig waar je welke artikelen kan komen. Vervolgens kan je een huis creëren wat in eerste instantie lijkt op een stijl, maar uiteindelijk meerdere trends en creaties in zijn verwerkt.

Ook voor de laatste trends kan terecht bij verschillende woonmagazines zoals VT wonen. Lampen worden ook steeds meer ontworpen in gedurfde designs en ook hier zijn steeds exclusievere modellen in te vinden. Net als it’s about romi zijn de ontwerpen vrij basis en industriële zoals je kan zien op de website van VT wonen. Lampen ogen strak en modern en zijn in principe voor elk interieur geschikt. Ze zijn zelfs goed te combineren met andere merken en ontwerpen zoals it’s about romi. Een woning heeft altijd voldoende verlichting nodig en op de website vind je veel soorten zoals bureaulampen, hanglampen en wandlampen die verkrijgbaar zijn via VT wonen lampen. Dit zijn niet de enige woonaccessoire die je kan vinden op deze zelfde website. Net als it’s about romi bieden ze veel andere soorten producten aan waarmee een woning mooi is aan te kleden. Beide merken houden rekening met de laatste trends en zorgen ervoor dat hun producten hierop aansluiten.

Via het tijdschrift en het magazine kan je op de hoogte blijven van de laatste trends van VT wonen. Lampen zijn gebaseerd op de laatste stromingen op het gebied van design en verlichting. Dit geldt ook voor it’s about romi. Van welk merk je ook de woonartikelen koopt, je maakt er zeker indruk mee naar familie en vrienden dankzij de tips van VT wonen lampen. Deze maken je huis mooier en afwisselender dankzij de gedurfde stijlen en ontwerpen van it’s about romi.