Is uw interieur behang toe aan een opfrissing of opknapbeurt maar wilt u hiervoor geen nieuw behang of verf aanschaffen? Of vind u dit misschien nog niet nodig? Een leuke manier om uw interieur op te vrolijken zijn interieurstickers. Houdt u ervan om uw meubels anders te maken dan die van anderen? Interieurstickers op uw kast maakt een wereld van verschil!

Op welke ondergronden plakken de stickers?

Interieurstickers plakken op gladde vetvrije ondergronden zoals een kast, auto, deur of raam. Hetzelfde geldt voor muren. Toch is niet iedere muur hetzelfde want ze hebben allemaal een andere structuur vanwege het behang of de verf. Het is daarom moeilijk aan te geven op welke muren de stickers niet plakken. Een oplossing hiervoor is een teststicker waarmee u kunt proberen of de sticker op uw muur geplakt kan worden.

Zijn de interieurstickers moeilijk te plakken?

Het plakken van de stickers zijn niet moeilijk maar het moet echter wel zorgvuldig gebeuren. Het is belangrijk dat u de plakinstructies leest voordat u begint met plakken.

Last van de zon?

Wilt u naast uw interieur opleuken ook iets tegen de zon doen? Zonwerende folie biedt hiervoor de perfecte oplossing. Dit is raamfolie die tot 80% van de warmte veroorzaakt door de zon tegenhoudt, terwijl het daglicht wel naar binnen kast. Door het gebruik van deze folie blijft het in de zomer lekker koel binnen en verliest u in de winter minder warmte via de ramen. Het voordeel dat u hier uit haalt is dat u flink bespaart op de energierekening en de isolerende werking van de folie zorgt voor minder belasting voor het milieu.