Wanneer je veel op Facebook zit en op elk apparaat dat je hebt elke keer weer opnieuw moet inloggen kan het weleens vervelend worden. Op Facebook inloggen met je iPhone, iPad, iMac en elke andere PC, tablet of smartphone kan op veel verschillende manieren. In veel gevallen zal het via de applicatie of de website zelf gaan, maar het kan ook anders.

Met de enorme populariteit van Facebook moet je tegenwoordig erg alert zijn op scam mailtjes die proberen jouw login gegevens af te pakken. Ook dien je op te passen met het roekeloos intypen van je gebruikersnaam en wachtwoord in verscheidene niet-officiële apps. Je weet namelijk nooit hoe jouw gegevens afgeschermd worden en wat ze er mee doen.

Veel populaire Facebook pagina’s zijn al gekaapt door mensen die op een schimmige manier hun login gegevens afgepakt hebben. Dit wil je natuurlijk niet laten gebeuren met jouw eigen account omdat je dan alles kwijt bent. Pas daarom ook erg goed op met wat je doet. Het kan ook geen kwaad om een lekker lang wachtwoord te nemen zodat deze moeilijker is te achterhalen.

Een andere manier om snel te kunnen inloggen op Facebook is via Facebook Inloggen, deze site stuurt je meteen door naar de login pagina van Facebook zodat je altijd de zekerheid hebt dat je op de juiste pagina aan het inloggen bent.