Iedereen kent ze wel, die fel gekleurde horloges met het sportieve uiterlijk. Deze Ice Watch horloges zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Niet alleen in Nederland zie je het Ice Watch horloges voorbij komen ook in het buitenland is Ice Watch populair. In Nederland worden de horloges van Ice Watch vooral door juweliers verkocht, al zullen er wellicht ook winkels zijn die volledig zijn ingericht met Ice Watch horloges. In het buitenland is dit zeker het geval. Hier kom je de winkels met alleen maar producten van Ice Watch tegen.

Wat vooral aanspreekt bij de horloges van Ice Watch zijn de felle kleuren. De Ice Watch horloges zijn namelijk te krijgen in alle kleuren van de regenboog. Niet alleen de bandjes van de Ice Watch horloges zijn fel gekleurd, maar ook de wijzerplaat wordt voorzien van een mooi kleurtje. Er zijn varianten van de horloges van Ice Watch waarbij de wijzerplaat dezelfde kleur heeft als het bandje, maar er kan ook voor gekozen worden om de wijzerplaat een ander kleurtje te geven. Tijdens de grote voetbalwedstrijden zag je bijvoorbeeld veel oranje horloges waarbij de wijzerplaat rood wit blauw was. Een variant van Ice Watch welke dus perfect is voor dé supporter van Nederland.

Eigenlijk lijken veel van de Ice Watch horloges wel op elkaar, maar door de verschillende kleuren lijkt het toch alsof iedereen wat anders draagt. Dit is erg leuk omdat er zo het idee ontstaat dat het horloges van Ice Watch dat gedragen wordt uniek is.

De horloges zijn niet alleen leuk om te dragen, maar ook om te geven. Zoals al eerder gezegd lijken veel van de horloges vrijwel uniek doordat er veel kleurencombinaties mogelijk zijn. Bedenk maar eens hoeveel kleuren er in de regenboog zitten en dat al deze kleuren met elkaar gecombineerd kunnen worden in een horloge. De mogelijkheden worden hierdoor enorm. Uiteraard zullen er wel mensen zijn die met hetzelfde horloge rondlopen, maar dat is niet eens zo erg. Tenslotte blijven het mooie horloges om te zien. Ze kunnen gedragen worden bij een stijlvol outfit, maar ook de sportieveling zal zijn hart op kunnen halen bij de horloges. Het uiterlijk van de Ice Watch horloges is nu eenmaal zo dat het er sportief uitziet. Met het horloges kan er een speelse draai gegeven worden aan een strak uiterlijk met een pak. Maar bovenal blijft een trendy, sportief horloge te krijgen in vele kleuren.