Als eigenaar van café besef ik maar al te goed dat mijn personeel heel hard moet werken. Daarom vind ik het heel belangrijk dat ik zo af en toe mijn waardering voor ze uitspreek door bijvoorbeeld een extra borrel te geven of door een cadeautje aan ze te schenken. 3 weken geleden vond ik dat het wel weer tijd was voor een extra cadeau. Samen met mijn compagnon had ik het hierover toen wij buiten op het terras een jongedame met een ontzettend stoer horloge zagen zitten. Het horloge bleek van Ice Watch te zijn en voor ons was het meteen duidelijk dat onze werknemers verblijd zouden worden met Ice Watch horloges. De jongedame op het terras droeg een Ice Watch in het wit met een geleurde wijzerplaat. Wij wilden onze werknemers ook graag zulke stoere Ice Watch horloges geven een daarom zijn wij maar eens op zoek gegaan.

Op internet kwam wij er al heel snel achter de Ice Watch horloges werkelijk in alle kleuren van de regenboog te krijgen zijn. Hoewel mijn compagnon en ik beide nog niet echt van Ice Watch gehoord hadden kwam wij erachter dat we ze al wel veel vaker gezien hadden. De gekleurde Ice Watch horloges zijn namelijk redelijk populair en je ziet ze dan ook regelmatig bij een van de bezoekers in het café. Wij hadden ons alleen nooit beseft dat dit Ice Watch heette. Dankzij de dame op het terras met een van de vele Ice Watch horloges om haar arm kwamen we hier dus achter en wisten wij wat we onze werknemers cadeau zouden doen. Op internet kwam wij erachter dat de horloges van Ice Watch te krijgen zijn in verschillende maten. Dit is ideaal aangezien de pols van onze kok nogal in maat verschilt met die van onze bardames. Om een idee te krijgen van de formaten besloten wij toch maar naar een juwelier te gaan.

Gek genoeg hadden we het nog nooit eerder gezien, maar bij de juwelier om de hoek bleken ze de Ice Watch horloges gewoon te verkopen. Na een uitvoerig overleg besloten we om de horloges van Ice Watch in verschillende kleuren aan te schaffen. De maten hebben we enigszins gegokt, maar bij het uidelen van de cadeaus bleken wij het goed ingeschat te hebben. Inmiddels loopt ons personeel allemaal trots met een Ice Watch horloge om de arm wat ons personeel nog leuker maakt.