Sinds 3 maanden durf ik toe te geven dat ik een nieuwe verslaving heb. Of nou ja, een verslaving zou ik het niet direct noemen, maar dat is wat mijn vrienden zeggen. Zij vinden het namelijk absurpt hoeveel verschillende horloges ik heb van Ice Watch. Nu wil ik best wel toegeven dat de hoeveelheid Ice Watch horloges dat ik in huis hebben wat meer is dan de gemiddelde mens, maar om het nu een verslaving te noemen. Ice Watch biedt nu eenmaal een heleboel verschillende varianten van de Ice Watch horloges aan en daar heb ik er inderdaad een aantal van. Het is echt niet zo dat ik naar de winkel ren zodra er weer een nieuw klokje van Ice Watch op de markt is, maar ik check inderdaad wel regelmatig of er alweer wat nieuws in de vitrine ligt. Mijn vrienden vinden dus dat dit hoort bij een verslaving en willen bij wijze van proef al mijn Ice Watch horloges innemen. Uiteraard ben ik het hier niet mee eens, al zou ik best zonder mijn horloges van Ice Watch kunnen. Als ik dit zeg wordt er echter hard om gelachen.

Mijn eerst Ice Watch horloges kreeg ik zo’n 2 jaar geleden cadeau van mijn vrienden die mij nu dus voor verslaafde uitmaken. Daarvoor droeg ik nooit een horloge en kwam ik vaak te laat. Mijn vrienden dachten dit wel op te kunnen lossen met een horloge van Ice Watch. Hoewel ik het nu heel fijn vind om een horloge om te hebben kom ik nog steeds te laat. Dat heeft dus niet gewerkt. Overigens kom ik nu ook nog steeds te laat, ondanks mijn vele Ice Watch horloges. Nadat ik mijn eerste horloge van Ice Watch dus voor mijn verjaardag kreeg duurde het nog een tijd voordat ik zelf een van de vele Ice Watch horloges aanschafte. Dit deed ik pas tijdens een vakantie in het buitenland waar de Ice Watch horloges flink in de aanbieding waren. Vanaf toen is het volgens mijn vrienden mis gegaan. Sinds die tijd heb ik heel wat nieuwe horloges van Ice Watch gekocht.

Nu ben ik dus op een punt beland waarop mijn vrienden vinden dat het de spuigaten uitloopt. Ik ben het hier niet mee eens, en dat ga ik mijn vrienden bewijzen ook. Vanaf nu zal ik voortdurend hetzelfde horloge van Ice Watch dragen. Ik ga gelijk krijgen, hoe dan ook.