de hypotheekrente blijft maar dalen. Althans, dat is het nieuws waarmee NU.nl afgelopen maand kwam. dit bleek uit cijfers van de hypotheekshop. Daarom is het nu ook het moment om hierin in te stappen en opzoek te gaan naar jou beste hypotheekleverancier. De variabele rente was gedaald naar nog geen 2,8% en de 5jaar vast hypotheekrente ligt vast op nog geen 3,4%. Dit is dus jou moment om een hypotheek af te sluiten.

Dit is het moment!

Zo hebben mijn vrouw en ik ons laatst ook bedacht en hebben we toch de stap gezet om een huis te kopen. De hypotheekrente die hierop zat was zo laag, mede omdat we dankzij een online vergelijker tot de goedkoopste en kwalitatief sterkste keuze kwamen. Dit heeft ons allemaal tot het beste resultaat geresulteerd. Dankzij een handige gratis tool heeft dit ons heel erg veel geld opgeleverd, of in ieder geval geld wat we niet extra aan onze hypotheek kwijt waren.

Hypotheekrenteaftrek

Ook de hypotheekrenteaftrak is gunstig veranderd de laatste maanden. Wilt u meer weten over dit onderwerp? En wilt u tevens van allerlei hypotheekverstrekkers vergelijken? Klik dan op de kop van deze alinea. Deze zult u door gaan linken naar een website over hypotheekverstrekkers en waar u deze tevens kunt gaan vergelijken. Erg handig en nuttig wanneer u opzoek bent naar een hypotheekverstrekker.