Iedereen heeft er ooit wel eens van gehoord: Heroine. Het is een drugs soort die nogal veel wordt gebruikt in Nederland, maar daarnaast is het ook direct weer een drug die goed te verhelpen is. Zo is het afkicken van heroine wel lastig, maar zeker haalbaar. Het gaat er bij het afkicken vooral om dat diegene wie gaat afkicken er ook achter staat. Wanneer dit het geval is heeft de verslavingszorg in Nederland de meeste kans op slagen, want als dit niet het geval is dan wordt het wel een erg groot probleem.  

Mijn moeder

Zo is mijn moeder ook jarenlang verslaafd geweest aan heroine, maar heeft ze door de juiste begeleiding en de juiste support zo ver gekregen dat ze nu echt helemaal afgekickt is van dit vieze spul. Ik wist jarenlang niet wat me moeder deed en wat haar bezielde om drugs te gaan gebruiken. Dat is echt een heel erg naar gevoel en dat gun ik echt helemaal niemand meer. Daarnaast zag ik mijn vader ook steeds aftakelen. Hij wist niet meer hoe hij zijn grote liefde zo uit handen konden halen, want hij verloor heel langzaam, beetje bij beetje, zij grote liefde. De verslavingszorg in Nederland ben ik dus heel erg dankbaar dat ze mijn moeder hebben geholpen. We zijn nu weer een ‘happy family”!