Om een hip interieur te hebben zul je veel moeten doen, schilderen, stuken, en doe-het-zelfen. Als je de trends wil volgen moet je veel en vaak je interieur veranderen en niet bang zijn om eens wat anders te hebben dan wat een ander heeft.

Houten print op de muur

Het is nu bijvoorbeeld heel hip om een houten print op de muur te hebben. Dit kun je doen door middel van een behangetje maar ook plakfolie werkt heel erg snel. Dit is een folie met een plaatje van hout erop, zo kan je door middel van deze folie een warme sfeer creëren in je kamer.

Verschillende soorten

Het is erg gemakkelijk aan te brengen en je hebt het in vele verschillende soorten prints en kleuren. Van grove naar fijn en van geel naar grijs hout. Voor elke stijl is er wel iets te vinden.

Op de website van plakfoliewebshop.nl heb je veel keuze in deze folie, ook kun je hier muurstickers verkrijgen met bijvoorbeeld bomen erop. Zo heb je ook in andere kamers een mooie decoratie aan de muur hangen.

Ik heb zelf op deze webshop mijn folie besteld en  ben er erg tevreden over. Op deze manier breng je een warme sfeer in je kamer en daarvoor hoef je niet moeilijk te doen met lijm en behang.