Sinds kort heb ik een gat in de markt gevonden, de verkoop van een hondenkussen blijkt enorm goed aan te slaan bij een bepaalde soort publiek. Uiteraard heb ik het hier over de mensen die over een hond bezit, maar binnen deze categorie zijn ook nog verschillende groepen te onderscheiden. Je hebt de mensen die het gewoon gezellig vinden om een hond in huis te hebben en deze mensen zijn minder bereid om wat meer te betalen voor een hondenkussen. Aan de andere kant heb je ook de hondenbezitters die hier wel toe bereid zijn. En juist dit is de groep waar ik mij tegenwoordig op richt.

Wie mij een aantal jaren geleden gezegd had dat mensen die op zoek zijn naar een hondenkussen bij mij terecht zouden kunnen had ik voor gek verklaard. Ik had een goede baan en zag mijzelf zeker niet als zelfstandig ondernemer. Maar ook bij het bedrijf waar ik werkte sloeg de financiële crisis genadeloos toe waardoor het failliet ging. Noodgedwongen moest ik dus op zoek naar iets anders. Geheel toevallig waren er binnen korte tijd 3 mensen in mijn omgeving die mij vertelden dat ze moeite hadden met het vinden van hondenkussens. Het leek mij niet een heel groot probleem om aan een hondenkussen te komen, maar het soort dat gezocht werd bleek toch lastiger te vinden dan gedacht. En zo kwam ik op het idee dit te gaan verkopen.

Tegenwoordig sta ik op allerlei plaatsen om mijn klanten te voorzien van hondenkussens. Hierbij richt ik mij het meeste op de hondenbezitters die meer tijd en geld aan hun hond uitgeven dan gemiddeld. Dit zijn bijvoorbeeld de mensen die mee doen aan hondenshows. Hoewel ik de crisis ook wel voel zijn er nog steeds genoeg mensen die op zoek naar een hondenkussen.