De Honda Jazz Hybrid

Honda Jazz Hybrid: de hybride auto

De voordelen van een hybride auto zijn groot. De Honda Jazz Hybrid is financieel aantrekkelijk. De Honda Jazz Hybrid is wegenbelastingvrij tot 1 januari 2014. De hybride auto heeft slechts 20% bijtelling.

Voordelen van de Honda Jazz Hybrid

De Honda Jazz Hybrid heeft een hele hoop voordelen. Een aantal voordelen zijn:

  • Jazz Hybrid Elegance uitvoering
  • Wegenbelastingvrij tot 1 januari
  • CVT Automaat
  • Slechts 20% bijtelling
  • Standaard panoramadak
  • Rijd zuinig door de combinatie van een elektromotor en een benzinemotor

Waarom een Hybride auto?

Met de Hybride auto heb je de kracht van een benzineversie, met de voordelen van Hybride technologie. Met de Honda Jazz Hybrid hoeft u niet zo vaak meer langs de benzinepomp. Hybride rijden wordt steeds populairder.

Milieubewuste hybride auto

Met de Honda Jazz Hybride rijdt u milieubewust. Hybride auto’s hebben een veel lagere CO2-uitstoot dan hun traditionele tegenhangers omwille van het feit dat ze minder benzine verbranden. De hybride auto is veel milieuvriendelijker en veroorzaakt minder vervuiling en laat minder carbon dioxide los in onze dampkring. Een van de hoofdredenen van de huidige opwarming van de aarde is enorme hoeveelheid carbon dioxide.

De voor- en nadelen van elektrisch rijden

Dat het milieuvriendelijk is en je geen wegenbelasting betaald dat wisten we al maar ook het opladen van de auto is goedkoop, elektrisch rijden staat hiermee volop. Maar helaas heeft elektrisch rijden niet altijd zijn voordelen. De batterij van de auto is behoorlijk duur en het is niet altijd duidelijk hoe lang de levensduur van zo’n batterij is en wat het precies gaat kosten.