Niet alleen de telefoontoestellen veranderen door de jaren heen aanzienlijk, ook de telefonie zelf ondervindt de nodige vooruitgang. Tegenwoordig verlopen de telefoongesprekken veelal via het internet, het zogeheten “Voice over IP”. Hiermee verlopen de gesprekken niet alleen een stuk sneller dan via de traditionele manier, maar is de High Definition (HD) geluidskwaliteit ook nog eens uitstekend. Sommige gebruikers vonden zelfs de kwaliteit ‘te zuiver’ omdat de lijn, door het gebrek aan ruis te stil was. Dit probleem is opgelost door het toevoegen van een zogeheten ‘comfort noise’ aan de kant van de eindgebruiker (ontvangende partij).

Met VoIP telefonie kunt u locatieonafhankelijk bellen, want waar internet aanwezig is kan een VoIP telefoon worden aangesloten. Dit biedt mooie oplossingen voor bedrijven met meerdere vestigingen, vangt de problemen tijdens en na een verhuizing op en is ideaal voor thuiswerkers. Als u besluit over te stappen op VoIP, ontvangt u een geheel eigen telefooncentrale welke naar uw wensen wordt ingericht. Zo kunt u een persoonlijk keuzemenu laten inspreken, uw medewerkers in een bepaalde volgorde van prioriteit opstellen, uw eigen wachtrijmuziek uitkiezen en nog veel meer. Allerlei mogelijkheden om de telefooncentrale geheel te laten aansluiten bij uw onderneming. De enige eenmalige investering welke u behoeft te doen, is voor een VoIP geschikte telefoon indien u deze nog niet in uw bezit heeft.

Een VoIP telefoon van een merk als Yealink of Gigaset biedt talloze mogelijkheden, waardoor u uw eigen VoIP telefooncentrale optimaal kunt benutten. Zo kunt u gesprekken parkeren, ophalen en doorverbinden, een opname van het gesprek starten en zijn er mogelijkheden voor het aansluiten van een headset. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden, indien u meer informatie over onze toestellen wenst dan vernemen wij dit uiteraard graag.

VoIP is een prachtig, flexibel product wat uitstekend past in een hedendaagse (zakelijke) omgeving. U benut de talloze voordelen en combineert deze met de uiterst prettige kostenbesparing. Wij kunnen ons goed voorstellen dat er wellicht vragen rijzen waar u graag een antwoord op heeft, graag zijn wij u hierbij van dienst. U kunt ons bereiken middels de contactgegevens op onze website.