Hoe kiest u een goed administratiekantoor?

Stel dat u een bedrijf in Purmerend heeft, dan zult u natuurlijk in uw eigen plaats een administratiekantoor kiezen.

Waar begint u?

Natuurlijk zult u moeten beginnen met het maken van een lijst van potentiële administratiekantoren. U kunt op het internet beginnen. Aangezien u gevestigd bent in Purmerend zult u logischerwijs zoeken op “Administratiekantoor Purmerend“. Bent u bijvoorbeeld gelegen in Almere, dan zoekt u simpelweg op “Administratiekantoor Almere” en daardoor krijgt u alle relevante administratiekantoren in de juiste regio. Wanneer u een lijst heeft van website adressen kunt u de verschillende websites gaan bezoeken. U kunt dan al snel een schifting maken van wat u wel en niet aanspreekt. Misschien is het wel verstandig om er een kladblok bij te pakken. Zo kunt u dan notities maken om uw keuze te verhelderen.

Kan het ook anders?

Natuurlijk kunt u het internet ook op een andere manier gebruiken dan enkel via Google te zoeken. De beste manier is om lid te worden van linkedin. Bij Linkedin kunt u zich vervolgens eenvoudig aanmelden als lid en kunt u hier een oproep plaatsen dat u op zoek bent naar een administratiekantoor in de regio van Purmerend. Het is vaak verrassend hoeveel reacties u krijgt. En ook hoe onbaatzuchtig mensen zijn om u echt op weg te helpen. En dat is natuurlijk wel fijn. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal kan op het internet om de juiste partij te vinden.

De oude stempel?

U kunt nog steeds de gouden gids erbij pakken en de verschillende administratiekantoren opzoeken in deze gids. Ook kunt u uw eigen netwerk gaan vragen bij een borrel of ze een goede administratiekantoor in Purmerend kennen of een boekhouder in Purmerend.

De juiste keuze

Als u verschillende opties heeft dan kunt u een keuze gaan maken welke van de administratiekantoren u graag een keer wilt spreken. En eigenlijk dan pas kunt u een administratiekantoor in Purmerend gaan beoordelen op zijn vakkennis, inzicht, kwaliteiten en de prijs die hij rekent. En natuurlijk ook in hoeverre hij betrouwbaar is en er een persoonlijke klik is.