Een goede en eenvoudige vraag die we vaak horen en krijgen is hoe je een goede helderziende kunt selecteren of herkennen. Soms kun je uit heel veel verschillende helderzienden kiezen. Misschien als je naar een beurs gaat of op het internet op zoek bent naar een goede helderziende bij jou in de buurt.

Hoe selecteer je nu een goed helderziend medium?

Je kunt het beste als je op een beurs bent, rond gaan lopen op de beurs. Welke helderzienden hebben een aantrekkingskracht op je en welke niet. Misschien heb je meer feeling met tarotkaarten of met een vrouw of een man. Kijk waar jij je goed voelt. Laat je eigen zesde zintuig spreken en kies de juiste helderziende.

Online kiezen voor een helderziende?

Ook op het internet kun je op eenzelfde manier te werk gaan om een medium te kiezen. Zo kun je vaak op de websites een artikel lezen over het medium. Vaak roept dit al specifieke gevoelens bij je op. Hetzelfde geldt voor de telefoonlijnen waar je met een medium in contact kunt komen.

Dus!

Laat je gevoel spreken over het helderziende medium waar jij je goed bij voelt. Neem met die persoon contact op! Veel plezier en succes!