Je vind het prachtig om het water op te gaan. De gezelligheid, het onbevangen gevoel van vrijheid en het gevoel van vakantie, vind u heerlijk. Daarnaast houd je van lekker zomers weer. Het weer waar u van kunt genieten. Zeilen in Kroatië is dan helemaal wat voor jou. Een prachtig land die je vanaf het water prachtig kunt bekijken. Wilt je een vakantie om nooit te vergeten? Met een vaarvakantie in Kroatië heb je deze kans!

Een heerlijk vakantiegevoel…

Vanaf het water het land bekijken is een gevoel van ontzettende vrijheid. Daarnaast geeft het een heerlijk vakantiegevoel. Tijdens het zeilen in Kroatië kun je natuurlijk genieten van een lekker wijntje om extra van het zeilen te genieten. Kroatië heeft je als land ontzettend veel te bieden. Zeilen langs de mooiste kusten of genieten van het zeilen wanneer de seabreeze op gang komt. Tijdens een vaarvakantie in Kroatië ga je zelf op ontdekking om het land te verkennen en beleef je de dag zoals u dat zelf wilt. Een vaarvakantie in Kroatië is een vakantie en zeilen in Kroatië in één.

Wat heeft zeilen in Kroatië u te bieden?

–          Meer dan 1000 eilanden met dromerige baaien en rotsen

–          Oude ruïnes en prachtige mediterrane landschappen

–          Zeiljachten of zeilboten zijn te huur

–          Moderne zaken zoals in het westen

–          Prachtige natuur

–          Prachtige cultuur

Het ontdekken van de verlaten baaien en als schipper op je ‘eigen’ zeiljacht in de mooiste zeilbestemming van Europa. Ben je in voor een actievere vakantie, een land vanaf het water te verkennen? Een vaarvakantie in Kroatië is een prachtige vakantie voor jou!