Op zijn tijd  een wijntje drinken heb ik altijd al lekker gevonden. Een goede wijn maakt een maaltijd nog net iets smakelijker en of specialer. Toen ik mijn man ontmoette, nam mijn interesse in wijn nog sterker toe. Mijn man bleek namelijk een enorme wijnkenner die graag naar wijnproeverijen ging in zijn vrije tijd en daar de lekkerste wijnen proefde en kocht voor zijn wijnverzameling. Iets wat ik totaal niet kende voordat ik hem ontmoette. Een wijntje drinken genoot ik van en ik vond het interessant om nieuwe wijnen te ontdekken. Maar dit deed ik gewoon in de supermarkt door eens een andere fles wijn dan anders te kopen. Mijn man vroeg op een dag of ik eens mee wilde naar een wijnproeverij. Omdat ik het altijd al interessant vond om te weten waar een bepaalde wijn vandaan komt, was de keuze voor mij snel gemaakt: natuurlijk!

Wijnen opbergen

Na dit bezoek volgden nog vele wijnproeverijen waarvan we enorm genoten en nog steeds van genieten. We vinden het ontzettend leuk om nieuwe wijnen te ontdekken die vrije avondjes nog net iets bijzonderder maken. Na al deze proeverijen kregen we natuurlijk een enorme wijnverzameling en om dit goed op te bergen besloten we een aantal bijzonderewijnrekken te kopen. Geen gemakkelijke opgave om een modern wijnrek te vinden dat geheel naar onze wens was, maar we genieten nu enorm tevreden van onze wijn.