Bent u al heel lang opzoek naar een bedrijf die voor u al uw paardenmest kan afvoeren? U hebt een boerderij waar u veel mest heeft maar dit niet altijd kwijt kan. Dan zit u nu aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft dé beste oplossing die je maar kan bedenken. Zij zorgen ervoor dat uw boerderij helemaal geen last heeft van deze mest op 2 verschillende soorten. Het stinkt niet en je hebt er ook geen last van omdat het in grote ijzeren bakken zit die volledig worden afgesloten.

Eigen ervaring

Afgelopen jaar ben ik verhuist vanuit Utrecht naar Enschede. In Enschede woon ik sinds kort op een boerderij. Op deze boerderij houden we erg veel dieren zoals paarden, varkens, koeien en schapen. Dit is erg veel werk om deze dieren allemaal te onderhouden. Ze zorgen voor erg veel mest. Het mest kunnen we niet altijd kwijt. Vandaar dat we opzoek zijn gegaan naar een bedrijf dat ons kan helpen met het verwerken van alle mest.

Na een lange zoektocht zijn we uiteindelijk bij dit bedrijf aangekomen. Zij hadden meteen een goede indruk achtergelaten bij ons over de mestcontainer. Wij wilde er eigenlijk meteen eentje kopen zodat we deze steeds vol konden gooien en als die vol was ze hem konden ophalen.