Financial lease berekenen? Zij hebben een speciaal nieuw Financial leaseplan voor ondernemers! Met een Financial lease berekenen kunt u nazien of  u als ondernemer bedrijfsmiddelen kunt aanschaffen die nodig zijn voor een efficiënte en doelmatige bedrijfsvoering zoals bijvoorbeeld bedrijfsauto’s. Dit uiteraard tegen een zeer scherp rentetarief  waardoor uw bedrijfsefficientie  geoptimaliseerd wordt. Hieronder spitsen zij zich toe op ons nieuwe Autolease concept. Bent u benieuwd naar dit nieuwe concept? Bekijk dan vanaf nu de website voor verdere informatie of neem eventueel contact op met één van de medewerkers.

Financiële leasing is een leasevorm waarbij de kredietverstrekker of lessor enkel juridisch eigenaar blijft terwijl het volledige economisch eigendom overgaat op de kredietnemer of lessee. De lessor loopt daarbij het risico van waardevermindering. Het grootste verschil tussen financiële en operationele leasing is dat er bij de eerste het eigendom in principe bij de lease ligt, waar bij operationele leasing een zakelijke vorm van huren is.

Het leasen is eigenlijk heel simpel zolang je maar weet hoe het in mekaar steekt. Vandaar dat veel mensen te overhaastige beslissingen maken.

Bent u benieuwd naar de opties of mogelijkheden van het leasen? Bekijk dan nu even de website voor wat informatie of klik op één van de linkjes die hierboven staan vermeld wat betreft de financial lease auto.