Hebben een aantal werknemers binnen uw bedrijf een auto van de zaak en vindt u het belangrijk dat de kilometerregistratie correct word bijgehouden. Dan kunt u ervoor kiezen om de werknemers dit zelf bij te laten houden. Het probleem hierbij is dat dit regelmatig wordt vergeten en daarnaast loopt u ook het risico dat er werknemers zijn die met deze cijfers frauderen. TraQz kan u helpen om de kilometerregistratie heel eenvoudig bij te houden. Zij hebben hier een speciaal systeem voor.

Kilometerregistratie

Door middel van het systeem van TraQz kunt u de auto’s overzichtelijk volgen. Zo kunt u op elk moment de gereden route terugzien en daarnaast kunt u ook bekijken wat de gereden snelheid is. Dankzij het systeem heeft u altijd de correcte informatie met betrekking tot de gereden kilometers en bestaat er geen mogelijkheid meer tot frauderen. Bovendien scheelt het uw medewerkers ook tijd die zij weer voor andere zaken kunnen gebruiken.

Benieuwd?

Bent u benieuwd en wilt u graag meer te weten komen over de rittenregistratie en hoe het precies werkt? Neem dan snel een kijkje op de website. Via de website kunt u tevens een offerte aanvragen. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf.