Groene thee afvallen heeft echt geholpen bij mijn buurvrouw. Zij had zich de laatste jaren namelijk goed genoten van het leven en dat mocht er ook wel weer af kan worden gezegd. Het is daarom mijn buurman die met groene thee kwam. Nu het onze buurvrouw gelukt was zijn mijn vrouw en ik er ook maar aan begonnen.

Onverwacht fantastisch resultaat

Wij waren ook pessimistisch over de groene thee en het afvallen ermee, maar we zijn erg verbaasd over het resultaat. We waren hetzelfde als jou nu waarschijnlijk. Je kunt toch niet afvallen van een beetje thee drinken? Nou, dat is echt wel zo. Je kunt het alleen maar ondervinden door het zelf te doen en het een keer uit te proberen. Het is raar maar het werkt echt.

Afvallen groene thee

Ja mensen, mijn vrouw en ik zijn weer helemaal bovenop gekomen. We zijn weer trots op onszelf en ons eigen lichaam en daarom zijn we begonnen met deze groene thee. Het is echt een heel erg groot succes gebleken. Als je het nu zelf een keer wil uitproberen is dat echt de moeite waard. Probeer het dan gewoon een keer uit. Wie niet waagt, wie niet met groene thee!