Groene thee afvallen heeft mij heel erg verrast! Het was echt een top afval methode die door mijn vriend werd aangeboden. Mijn vrouw heeft het eerst uitgeprobeerd en omdat het erg goed werkte heb ik het ook geprobeerd. Het is mij heel erg goed bevallen, dus ik zou het jou ook zeker willen aanraden.

Goed recept

Het goede recept kwam van een vriend van ons. Hij is namelijk verkoper van deze groene thee. Hij vertelde ons dat wij dit ook eens moesten proberen als we wilden gaan afvallen. Nou is dat bij mij niet meteen het geval, maar mijn vrouw zag daar zeker iets in. Ze is het uit gaan proberen en dat mocht ze gratis doen van een vriend van ons. Dit heeft ze een tijdje goed volgehouden, omdat het ook echt werkte. Na een volgende tijd is ze het eigenlijk bij gaan houden. Haar levenspatroon is veranderd en de kilo’s vallen er van af.

Afvallen met groene thee

Je kunt dus serieus heel erg goed afvallen van groene thee. Wilt u het ook eens proberen? Klik dan op de kop van deze alinea. U zult dan worden doorverbonden naar de juiste website waar u meer informatie kunt lezen en zich kunt inlezen over het thema; afvalen met groene thee.